Jeugd

Jeugd (t/m 17 jaar)
Kennis maken
Bij de jeugd is de trainingsavond op woensdag, van 18.30 tot 20.00 uur. De training wordt verzorgd door Jesper Jansen. Je mag eerst een aantal weken vrijblijvend meetrainen. Als je het dan leuk vindt, dan kun je lid worden. Je krijgt dan een inschrijfformulier mee.
Trainingen
Net zoals bij andere sporten, kun je bij tafeltennis pas echt goed worden als je veel traint. Bij onze trainingen proberen we je goede technieken aan te leren. Daarom bestaan de trainingen veelal uit oefeningen. Natuurlijk worden er ook wel wedstrijden gespeeld en spelletjes gedaan.
Benodigdheden
Zaalschoenen en eventueel een batje. Koop geen nieuw batje in de winkel! Deze batjes zijn meestal niet geschikt om een goede techniek aan te leren. Dat is dus zonde van het geld. In de zaal zijn genoeg batjes aanwezig waarmee je kunt beginnen. Daarna kan de trainer je adviseren wat het beste batje voor je is en waar je dit kunt kopen. Balletjes zijn in de zaal aanwezig en ook het clubshirt met bijbehorende korte broek worden dankzij onze hoofdsponsor Lammert Wilbrink gratis ter beschikking gesteld.
Ouders
De trainer stelt een intensief contact met de ouders op prijs. Ouders zijn altijd welkom om tijdens trainingen en wedstrijden te komen kijken.

Competitie
De competitiewedstrijden worden gespeeld op zaterdagmorgen. Dit seizoen hebben we echter geen team dat daaraan meedoet.