SMASH WINT 4e WEDSTRIJD OP RIJ

De tafeltennissers van Smash traden thuis aan tegen Maarssen. De eerste wedstrijd tussen Van Raai en Schwencke was direct al een spannende wedstrijd. Vooral in de vierde set ging het gelijk op. Van Raai trok aan het langste eind en won van de met noppen spelende Schwencke. Daarna was het de beurt aan Koudijs. Zijn opponent was Van Dolen. Van Dolen had een sterke forehand en Koudijs bestookte goed de backhand van zijn tegenstander. Een vijfde set moest de beslissingbrengen. Koudijs ging deze laatste set goed van start en kwam niet meer in gevaar: 11-4. Een 2-0 voorsprong en toen was het tijd voor de dubbelpartij. Ook deze wedstrijd ging gelijk op en kwam tot een beslissende vijfde set. Uiteindelijk werd deze set in het voordeel van Maarssen beslist. Tussenstand: 2-1. Van Raai was gefocust om zijn tweede enkelpartij van Van Dolen te winnen. Na een 2-1 achterstand in games wist hij dat netjes om te buigen naar een winst. Met tactisch inzicht wist hij Van Dolen uit zijn spel te halen en zijn eigen aanvallende spel te spelen. De laatste wedstrijd was tussen Koudijs en Schwencke. De tweede game ging naar Koudijs, maar de overige games kwam hij er niet aan te pas en had hij geen vat op het noppenspel. Aan het einde van de avond stond een 3-2 overwinning op het scorebord.

Woensdag komt Houten op bezoek in Woudenberg.

Heb jij zin om een balletje te slaan, dan ben je welkom in de Campzaal op de woensdagavond. Van 18:30 uur tot 20:00 uur speelt de jeugd en vanaf 20:00 uur de senioren.