SMASH 1 VERLIEST NIPT VAN KOPLOPER

De spelers van Smash 1 namen het op tegen de riante koploper UTTC. Vooraf waren de kansen voor de Woudenbergers minimaal. De wedstrijd ging echter gelijk op.

Koudijs en Van de Berg verloren van Halsema en Movsessian en Smash keek tegen een 0-2 achterstand aan. Toen trad Van Raai aan tegen Kock. Van Raai is gebrand om de tweede helft van de competitie een fraaie serie neer te zetten. Tegen Kock was het zeker geen eitje. Een vijfsetter moest de beslissing brengen. In een gelijk opgaande strijd trok Van Raai aan het langste eind. Daarna werd de dubbelpartij vrij gemakkelijk door het duo Van de Berg/Van Raai binnengehaald.

De mooiste wedstrijd was de partij tussen Van de Berg en Halsema. Beide kozen de aanval en de wedstrijd was van hoogstaand niveau. Ook hierbij moest een vijfsetter uitmaken wie de overwinning mag bijschrijven. Clubkampioen Van de Berg liet zijn toegevoegde waarde zien en maakte het laatste punt. Zo stonden de Woudenbergers verrassend met 3-2 voor. Van de resterende wedstrijden won alleen Van de Berg nog overtuigend van Kock. Vermeldenswaardig is dat Van Raai drie wedstrijdpunten had tegen Movsessian, maar deze helaas niet verzilverde. Al met al is een 4-6 nederlaag geen verkeerde uitslag voor Smash. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen concurrent Houten.

Uitslagen:

Senioren:

Smash-W 1 – UTTC 7 : 4-6
Smash-W 2 – TOVO 3 : 7-3

Duo-competitie:

SVE 1 – Smash-W 1 : 2-3
Smash-W 3 – Leerdam 1 : 4-1

Jeugd:

Smash-W 2 – Over ’t Net 5 : 1-9