SMASH NEEMT KOPPOSITIE OVER

De tafeltennissers van Smash deden goede zaken bij concurrent HTV uit Hagestein. HTV had één punt meer en het onderlinge duel moest uitmaken of de koppositie door HTV behouden bleef of dat Smash deze over kon nemen. De avond begon uitstekend voor de Woudenbergers. De eerste drie wedstrijden werden gewonnen door Smash. Het dubbelspel ging naar HTV. In een spannende vijfsetter kon het duo Van Raai/Koudijs het net niet bolwerken tegen Van Manen/Van Es. In het tweede bedrijf morste Smash slechts één punt. Van Woudenberg moest zijn meerdere erkennen in Van Es. De eindstand op het scorebord was dan ook naar tevredenheid 2-8. Dit betekent dat Smash de eerste plaats in de poule overneemt en HTV staat tweede op vijf punten achterstand. Met nog drie wedstrijden te gaan is de strijd voor het kampioenschap nog in volle gang.

Ook duo-team 3 deed goede zaken in De Campzaal 2. Zij wonnen van koploper HTV met 3-2. In een enerverende wedstrijd sleepte het duo Verhoef/Vink er een mooie winstpartij uit.

Ook bij de jeugd gaat het uitstekend. Met nog 2 wedstrijden te gaan staat het eerste team 1 punt voor op concurrent TTVN uit Nieuwegein. De komende twee thuiswedstrijden wordt de strijd hier beslist (zaterdagochtend van 9.00 tot 13.00 uur).

Elke woensdag vanaf 20:00 uur is er de mogelijkheid om een balletje te komen slaan in sporthal De Camp. Voor de jeugd is er op woensdag vanaf 18:30 uur training.

Uitslagen:

HTV 3 – Smash-W 1 : 2-8
TVP 2 – Smash-W duo-team 1 : 4-1
Hilversum 3 – Smash-W duo-team 2 : 1-4
Smash-W duo-team 3 – HTV 1 : 3-2
Rega 4 – Smash-W 1 jeugd : 2-8
TTVN 4 – Smash-W 2 jeugd: 5-5