SMASH KAMPIOEN!

De tafeltennissers van Smash lieten de laatste competitiewedstrijd geen steken vallen en werden kampioen. Met acht punten voorsprong op nummer 2 Woerden was de promotie naar de derde klasse een feit. VEV te Hilversum werd met 6-4 verslagen. Moesbergen had het moeilijk tegen Prost en kon deze wedstrijd niet tot winst ombuigen. De overige twee wedstrijden won hij overtuigend. Mijderwijk speelde sterk en met zijn lastige effectballen won hij al zijn partijen. Van Raai speelde in de dubbelpartij uitmuntend. Echter had hij meer moeite met zijn enkelpartijen. Hij wist geen enkele wedstrijd daarin in zijn voordeel te boeken. Op het seizoen terugkijkend concludeert Moesbergen: “Na diverse seizoen hoog in de vierde klasse te eindigen, is het heerlijk om nu een keer kampioen te worden. Komend seizoen een klasse hoger en strijden tegen betere spelers. We hebben er zin in. Het team is goed op elkaar ingespeeld, dus we gaan ons best doen om ons te handhaven in de hogere klasse.”

Smash, met Lammert Wilbrink als hoofdsponsor, deed goede zaken in de voorjaarscompetitie, want ook duo-team 2 werd kampioen en promoveerde.

Het ledenaantal van Smash neemt toe en iedereen is welkom om op woensdagavond vanaf 20:00 uur een balletje te slaan in De Camp.

Uitslagen:

VEV 3 – Smash 1: 4-6

Duo Smash 1 – Over ’t Net 1 : 2-3

TVP 4 – Duo Smash 2 : 0-5

Duo Smash 3 – ONI 1 : 1-4

Bunshot 5 – Duo Smash 4 : 1-4

Duo Smash 5 – Veenland 4 : 2-3

Jeugd Smash 1 – Shot 2 : 5-5

Jeugd Smash 2 – HTTC 4 : 5-5

Jeugd Smash 3 – Gispen 3 : 6-4

 

André Koudijs