SMASH 1 SPEELT WEDEROM GELIJK

De spelers van Smash hebben in hun thuiswedstrijd tegen Shot uit Soest een 5-5 resultaat geboekt. Van Surksum morste geen punten en won al zijn enkelpartijen. Voor Van Raai verliep de avond anders en in tegenstelling tot we van hem gewend zijn won hij geen enkele partij. Van Woudenberg verloor alleen van Gieling en zijn twee andere wedstrijden wist hij in een winstpartij om te buigen. Van Surksum: “Na twee wedstrijden hebben we 10 punten en doen we bovenin mee. De eerste 3 teams zitten nu dicht bij elkaar. Dit biedt perspectief en we trachten in de ranking hoog te eindigen. Als we dit niveau weten vol te houden, dan zie ik het met veel vertrouwen tegemoet.”

Het jeugdteam mocht thuis aantreden tegen WIK uit Kockengen. Het begin van de Smashers was ijzersterk en de rust werd bereikt met een 4-0 voorsprong. Vooral Nick speelde een sterke vijfsetter tegen Van Asselt en won in de vijfde set met twee punten verschil. Tom en Thijs moesten hun meerdere erkennen in de sterk spelende Van Asselt. Alle overige wedstrijden eindigden in het voordeel van Woudenberg. De start is zeer goed met 16 punten uit twee wedstrijden. Nick: “De start is zeer goed en we hebben nu twee wedstrijden overtuigend gewonnen. Onderling moedigen we elkaar goed aan en we geven elkaar goede tips die goed uitpakken tijdens de wedstrijden. Nu met de komst van de jeugdtrainer zal ons spel verder vooruitgaan, dus wie weet waar ons dit gaat brengen.”
Dinsdagavond 30 september 2014 speelt Smash 1 tegen Hilversum vanaf 20:00 uur en woensdagavond is er vanaf half zeven jeugdtraining aan de Schoolstraat 2. Wil jij kijken of tafeltennis iets voor jou is, neem dan een kijkje in ons clubgebouw.

Uitslagen:

Smash-W 1 – Shot 10 : 5-5
Over ’t Net 4 – Smash-W 2 : 8-2

Duo-competitie:

Smash-W 2 – SVE 2 : 0-5
SC ’t Gooi – Smash-W 3 : 1-4

Jeugd:

Smash-W 1 – WIK 2 : 8-2