RENE MIJDERWIJK en JORAN TIMMER NIEUWE CLUBKAMPIOENEN

Op 14 april werden de jaarlijkse clubkampioenschappen gespeeld bij TTV Smash-W. Zowel bij de junioren als bij de senioren zijn er nieuwe namen toe te voegen op de Wisselbekers. René Mijderwijk won in de finale van Mees van Raai bij de senioren en Joran Timmer versloeg in de finale Wessel Visser bij de junioren. De ochtend begon in een poulefase. De junioren speelden onderling tegen elkaar en bij de senioren waren er drie poules van vijf spelers. De nummers 1 en 2 gingen naar de Hoofdklasse en de nummers 3 tot en met 5 werden ingedeeld in de Runners-up klasse. In de Hoofklasse was er een zware poule waar de volgende spelers van team 1 in zitten: Stefan van Woudenberg, Mees van Raai en Bert Moesbergen, de clubkampioen van de vorige twee edities. De eerste wedstrijd in deze poule eindigde direct verrassend, want Van Raai won in drie sets van Moesbergen. Van Raai won daarna van Van Woudenberg en dat bezorgde hem een finaleplaats. In de andere poule won Mijderwijk eenvoudig van zijn opponenten Bouwheer en Vlastuin. De finale tussen Mijderwijk en Van Raai was spannend en ging tot de derde set gelijk op. Mijderwijk won deze derde set met 12-10 en Van Raai kon het tij niet meer keren, waardoor Mijderwijk clubkampioen werd bij de senioren. Moesbergen werd derde.

Bij de runners-up klasse moesten Kramer, Ribberink en Van Surksum uitmaken wie goud, zilver en brons in de wacht zou slepen. De winst ging naar Van Surksum, de tweede plek was voor Kramer en Ribberink werd derde.

De junioren speelden onderling tegen elkaar. Joran Timmer won al zijn wedstrijden in de poule. Matthias Wolterink, Ruben Timmer en Wessel Visser moesten in een poule uitvechten wie in de finale tegen Joran Timmer mocht uitkomen. Visser won twee wedstrijden in de poule en beide spelers speelden voor het eerst een finale bij de junioren. Visser deed verwoede pogingen om Timmer uit zijn spel te brengen, maar dit mocht niet baten. Wel won hij één set, maar de winst ging naar Timmer, de clubkampioen bij de junioren dus.

Ook werden er dubbelteams gevormd en speelden jeugdspelers gemixt met seniorenspelers. Uiteindelijk kwamen de duo’s Timmerman/Vlastuin tegenover Visser/Bouwheer te staan en in een zinderende vijfsetter ging de winst naar het duo Timmerman/Vlastuin. Na afloop werden de bekers uitgereikt door de organisatie en werd er nog lang nagepraat in De Camp na een enerverend toernooi.