NIEUWE TENUES SMASH-W

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van TTV Smash-W bood hoofdsponsor Lammert Wilbrink B.V. alle leden van de vereniging een tenue aan. Zowel de jeugd- als de seniorenleden werden in een nieuwe outfit gestoken. Het ontwerp is gemaakt door Nathalie Wilbrink. Op 23 november was de officiële overhandiging van de tenues. Nathalie en Jennifer Wilbrink waren aanwezig namens de hoofdsponsor. Na afloop van de jeugdtraining was er een fotomoment met de jeugdleden, hoofdsponsor en de op dat moment aanwezige seniorenleden.

Voorzitter Eefjan Timmerman: ‘Alle leden zijn erg blij met hun nieuwe outfit. Sinds eind augustus spelen we in de nieuwe zaal in de Camp, de Bosrandzaal. Naast de nieuwe omgeving dus nu ook voor iedereen een nieuw tenue. Dit zijn mooie ontwikkelingen en wij waarderen deze impuls van onze hoofdsponsor dan ook zeer. 

Mede door onze hoofdsponsor hebben we een bloeiende jeugdafdeling. Bijna alle clubs in het land worstelen om een jeugdafdeling op de been te houden, en de ledenaantallen nemen af. Bij ons is daar geen sprake van, omdat we ons een goede jeugdtrainer kunnen veroorloven. Een stevige jeugdafdeling is de basis van een gezonde club. En dat maakt onze sponsor dus mogelijk.’