NIEUWE CLUBKAMPIOENEN BEKEND

Afgelopen zaterdag waren de clubkampioenschappen voor de jeugd en de senioren. Ook waren leden van de onlangs gestarte groep van 55+ op de maandagochtend van de partij om onderling wedstrijden tegen elkaar te spelen. Het was een hele gezellige en sportieve middag en de toeschouwers werden op mooie rally’s getrakteerd. Zoals altijd was de dag weer vlekkeloos georganiseerd door André Koudijs.
Bij de jeugd ging de finale tussen Tren Way en Mohammad Baraa Souliman. Dit was een schitterend spektakelstuk. Beide spelers waren goed aan elkaar gewaagd en er moest een beslissende vijfde set aan te pas komen om te bepalen wie zich clubkampioen 2024 mag noemen van de jeugd. Met 11-8 winst in de beslissende set voor Mohammad was hij de nieuwe clubkampioen bij de jeugd. Enkele maanden geleden startte hij bij Smash en liet zien dat hij al een goed balletje kan slaan. Dit werd zaterdag bevestigd.
Bij de senioren waren de finalisten teamgenoten Mees van Raai en Bert Moesbergen. Zij kennen elkaars spel erg goed, dus de verrassingselementen konden ze achterwege laten. De supporters genoten van het spectaculaire spel van beide kanshebbers. Bert won de eerste twee sets en de derde set ging gelijk op. Met 16-14 was de winst voor Mees. Ook de vierde set ging aan het begin gelijk op. Bij een stand van 8-8 liep Bert uit naar 10-8 en won vervolgens de vierde set en prolongeerde hij zijn titel als clubkampioen.
Heb jij interesse om kennis te maken met de sport tafeltennis, kom dan op maandagochtend vanaf 10 uur (groep van 55+), woensdag vanaf 18:30 uur (jeugdleden) en 20:00 uur (senioren) naar de Bosrandzaal in de Camp. Je bent welkom!