NICK VLASTUIN EN JORAN TIMMER NIEUWE CLUBKAMPIOENEN

Nick Vlastuin en Joran Timmer werden afgelopen zaterdag de nieuwe clubkampioenen bij Smash Woudenberg.

Beide spelers moesten tot het uiterste gaan om de titel te behalen.

’s Morgens werden in het enkelspel de voorrondes gespeeld. Daarna volgde een gemengd dubbelspeltoernooi met in elk team een jeugdspeler en een senior. De jeugdspelers deden vaak niet onder voor de senior waaraan ze gekoppeld waren, hoewel het plezier in het spel hierbij voorop stond.

Na de halve finales dubbel- en enkelspel werd het publiek getrakteerd op twee spannende finales bij de jeugd en bij de senioren.  

Matthias Wolterink won de eerste twee sets tegen regerend kampioen Joran Timmer, een verrassende uitslag diende zich aan. Het was duidelijk te zien dat het niveau van beide spelers het afgelopen jaar behoorlijk was vooruitgegaan. Ook door de nieuwe jeugdtrainer, Jesper Jansen. Maar in het vervolg wist Joran toch de wedstrijd naar zich toe te trekken door drie sets achtereen te winnen.

Bij de senioren stonden twee spelers met uiteenlopende speelstijlen tegenover elkaar. Omdat Nick Vlastuin beter dan voorheen wist om te gaan met het verdedigende aspect van het spel van René Mijderwijk trok hij uiteindelijk aan het langste eind. Nick won in vier sets.

In aanmerking genomen dat tijdens de voorrondes al bleek dat René misschien niet helemaal zijn dag had, verkocht hij zijn huid in de finale duur. Voor komend jaar moet daarom weer volop rekening met hem worden gehouden.

Al met al beleefden de spelers van Smash een leuke dag.

Elke woensdagavond vanaf 18.30 (jeugd) en 20.00 uur (senioren) traint Smash in de Camp.

Alle uitslagen:

Jeugd

1 Joran Timmer

2 Matthias Wolterink

3 Ruben Timmer

Runners-up

1 Senna de Kruijf

2 Julian Gerrits

3 Tigo van Renselaar

Senioren

1 Nick Vlastuin

2 René Mijderwijk

3 Mees van Raai

Runners-up

1 Jan van der Heijden

2 Tom Minjon

3 Eefjan Timmerman

Dubbelspel

1 Thijs Ribberink-Matthias Wolterink

2 Tom Minjon-Joran Timmer

3 Frederik van Surksum-Ruben Timmer