NAJAARSCOMPETITIE BEGINT

In de tweede week van september start de najaarscompetitie voor Smash-W. Naast de reguliere competitie is er een nieuwe variant in het leven geroepen, namelijk de duo-competitie. Het grote verschil is dat je bij de duo-competitie 2 tegen 2 speelt. Alle spelers spelen onderling tegen elkaar met daarbij nog een dubbelpartij. Op een competitieavond worden er dus 5 wedstrijden gespeeld. Bij de reguliere competitie speel je 3 tegen 3, waarbij ook alle spelers onderling tegen elkaar spelen, met daarbij één dubbelpartij. In totaal worden er dan dus 10 wedstrijden gespeeld op een competitieavond. De gehele wedstrijden van de duo-competitie zullen dus van kortere duur zijn dan die van de reguliere competitie.

Dit heeft een aantal leden doen besluiten om weer aan te vangen met het spelen van competitiewedstrijden.

In de najaarscompetitie spelen twee teams in de reguliere competitie. Drie teams komen uit in de duo-competitie en daarnaast strijdt ons jeugdteam voor een mooie eindklassering in de vijfde klasse.

Competitieavonden voor de senioren zijn op dinsdagavond. De trainingsavond voor de senioren is op woensdagavond vanaf 8 uur.

Wil jij een kijkje nemen hoe het eraan toegaat in het tafeltennisgebouw, dan ben je van harte welkom op Schoolstraat 2.