MENEREIS STOPT MET TAFELTENNISWINKEL

Menereis Sports stopt met Tafeltenniswinkel!

Mededeling van Menereis:

Beste relatie,

Na een periode van bijna 10 jaar bloed zweet en tranen is er een keuze gemaakt te stoppen met de tafeltenniswinkel! Dat wil zeggen de fysieke winkel in Soest. De webshop online blijft actief en zal extra aandacht krijgen zodat wij u een optimale service kunnen bieden voor uw online bestelling.

Er zullen een aantal activiteiten drastisch veranderen. Zo zal er vanaf 1 maart geen fysieke winkel meer zijn voor de tafeltennis materialen. Tevens zullen activiteiten zoals de verhuur van tafeltennistafels, zomer trainingsstage, verkoopstand bij events, promotiepakketten (sponsoring) voor het nieuwe seizoen en nog een aantal activiteiten geen verdere invulling krijgen.

Menereis Sports heeft sinds enkele jaren een bewuste keuze gemaakt om meer dan enkel tafeltennis te doen. Zo is de afdeling sportvoeding met het merk M DOUBLE YOU (MDY) uitgegroeid tot een eigen merk met internationale bekendheid.

De winkel in Soest heeft een enorm uitgebreide voorraad aan tafeltennismaterialen. Het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 februari nodigen wij u uit tussen 10.00 en 17.00 uur voor extreme en spectaculaire aanbiedingen! Rubbers en frames met minimaal 30% korting, kleding tot wel 75% korting! Alle tafeltennis materialen die in voorraad zijn, zijn vanaf nu in de aanbieding!
De aanbieding is enkel van toepassing bij afhaling in de winkel in Soest en directe betaling (pin / contant)!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website en onze facebookpagina, waar de nodige nieuwe updates geplaatst zullen worden komende periode.

Met vriendelijke groet,

Tsuri Menereis

Menereis Sports BV
Weteringpad 52
3762 EN Soest