JEUGD SMASH GOED OP DREEF

De jeugdige tafeltennissers zijn bezig met een goede reeks overwinningen. De laatste vier wedstrijden werd er met 7-3 gewonnen. Afgelopen zaterdag was LTTC de tegenstander. De uitwedstrijd leverde nog een 6-4 overwinning op voor de club uit Lelystad, maar zaterdag hadden ze weinig kans tegen de Woudenbergers. Nick Vlastuin won al zijn partijen en vooral de wedstrijd tegen concurrent Gabriel Ikachaméne was een fraai spektakel. De wedstrijd moest beslist worden met een vijfde set. Nick was cool en wist deze set met twee punten verschil en dus de wedstrijd te winnen. Dit was de eerste verliespartij voor zijn tegenstander. En door deze overwinning staat Nick gedeeltelijk op kop qua overwinningspercentage. 17 van zijn 18 wedstrijden won hij. Dus dat is een zeer hoog gemiddelde. Nick vertelde: “De afgelopen weken zetten we telkens goede resultaten neer. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en moedigen we elkaar aan. We zijn een hecht collectief. We staan met nog vier wedstrijden te spelen bovenaan met zes punten voorsprong op nummer twee TTVN 2.”
Smash-W 1 kwam niet in actie en neemt het aanstaande woensdag op tegen Otio 3 vanaf 20:00 uur in de Campzaal.