JEROEN VAN DEN BERG CLUBKAMPIOEN

De finale van de jaarlijkse clubkampioenschappen bij de senioren van Smash Woudenberg ging tussen Bert Berger en Jeroen van den Berg. Jeroen drong vrij eenvoudig door naar de finale. In de halve finale versloeg hij Jan van der Heijden. Van der Heijden elimineerde Van Raai en Koudijs uit het toernooi. Bert moest in de halve finale aantreden tegen Van Woudenberg. Berger pareerde het aanvallende spel van Van Woudenberg goed en won de wedstrijd. In de finale won Van den Berg eenvoudig van Berger in drie sets. Voor de tweede keer mag hij de beker in ontvangst nemen en gezien het toernooi is hij de terechte winnaar.

De derde plaats was voor Van Woudenberg, die te sterk was voor Van der Heijden in de strijd om de derde en vierde plek.

Bij de runner-up klasse ging de finale tussen Theo Bouwheer en Frederik van Surksum. Deze spannende wedstrijd werd beslist in een vijfsetter. De overwinning was er uiteindelijk voor Bouwheer. Jeugdkampioen Nick Vlastuin bemachtigde op zeer knappe wijze de derde plek.

Ook was er nog een dubbeltoernooi, waarbij de hoog geklasseerde spelers in de poule werden gekoppeld aan de lager geklasseerde spelers. De strijd om de dubbeltitel ging tussen de duo’s Van den Berg/Van Surksum en Van Woudenberg/Timmerman.  De wedstrijd ging gelijk op en er werd goed tactisch gespeeld. Van den Berg en Van Surksum trokken aan het langste eind en sleepten de dubbeltitel in de wacht.Foto CK 2015