HILARITEIT BIJ OLIEBOLLENTOERNOOI SMASH

Uit de Woudenberger van 17 december 2015:

WOUDENBERG Als afsluiting van het seizoen hield tafeltennisvereniging Smash afgelopen week een oliebollentoernooi voor hun jeugdspelers. Het toernooi was niet bedoeld als clubkampioenschap maar alleen voor de onderlinge gezelligheid. Komende week begint de winterstop tot 6 januari dus moest het toernooi wel deze week plaatsvinden.

Oliebollentoernooi
Alle deelnemertjes hadden een familielid meegenomen om samen mee in een team te spelen. Ludieke regel was dat er niet met de gewone tafeltennisbatjes gespeeld mocht worden maar alleen met andere voorwerpen. Koekenpannen, plankjes en badmintonrackets bijvoorbeeld dienden als batjes. Op acht tafels werd er gestreden om de eer. De winnaars kregen een zakje chips.
Teus Vink: ,,We hebben een bijzonder jaar achter de rug met de verhuizing begin september naar de grote zaal van de Camp waar we dankzij onze sponsor Lammert Wilbrink de beschikking kregen over een stel nieuwe tafeltennistafels. Ook spelen we daar nu op een speciale nieuwe vloer. Sinds de opening van deze zaal hebben we zowel jeugd, als volwassenen, als 55+ leden er bij gekregen. Ook hebben we een hele gezellige dag met boeiende gesprekken beleefd toen we voor de vluchtelingen uit de Camp tafeltennisactiviteiten organiseerden. Er zaten heel geoefende spelers bij. Komend jaar gaan we meedoen met de door de sportbuurtcoaches georganiseerde sportclinics voor basisschoolleerlingen.”

Spelers van 55+ spelen op donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur. Bij deze groep zijn ook enkele vrouwelijke tafeltennissters, bij de andere groepen ontbreken die nog maar ziet men hen graag komen. De jeugd traint op woensdagavond tussen 18.30 en 20.00 uur. Daarna trainen de andere spelers. Wie meer wil weten over de trainingsavonden, recreatiespel en competitie kan bellen of mailen met Teus Vink: 033 2861952 of twvink1947@kpnmail.nl.