GOED BEGIN VAN DE NAJAARSCOMPETITIE

Tafeltennissers van Smash starten met een gelijkspel

De eerste wedstrijd van Smash 1 heeft als resultaat een remise opgeleverd in Houten. Koudijs verloor de eerste wedstrijd van de tactische De Kruijff. Van Raai en Van Surksum wonnen hun eerste partij van het seizoen overtuigend. De dubbel ging naar het thuisspelende team. Op deze wijze hielden HTTC te Houten en Smash elkaar in evenwicht. En zo stond aan het einde van de avond een 5-5 gelijkspel op het scorebord. Koudijs won net als Van Raai en Van Surksum zijn partij tegen Vredendaal en bij een 4-5 stand beslisten Van Raai en De Kruijff of de winst naar Smash zou gaan of dat de punten gedeeld zouden worden. De Kruijff begon sterk aan de partij en liet in de eerste set zien dat hij de aanvallende Van Raai de baas was. Van Raai had goede hoop om het tij te keren, maar kon tijdens de overige twee sets geen vuist maken en moest zijn meerdere erkennen in De Kruijff. Smash neemt 5 punten mee naar Woudenberg en dit is een goed resultaat om mee te beginnen.

Jeugd wint overtuigend
Het jeugdteam won overtuigend in Hilversum. Onder de bezielende (bege)leiding van seniorenspeler Frits Jansen werkten de jeugdspelers Thijs, Tom en Nick toe naar een welverdiende overwinning. De dubbelpartij was een wedstrijd om van te smullen en kende mooie en spannende momenten. Bij drie sets was het puntenverschil twee en vooral in de vijfde set was het erop of eronder. Het Woudenbergse duo Thijs en Tom sloot de vijfsetter af met 16-14 in hun nadeel. Thijs en Nick wonnen al hun enkelpartijen. Tom verloor van Sander en won zijn twee overige wedstrijden. Het eindresultaat was 2-8 in het voordeel van Smash. Al met al een heel goed begin in de 5e klasse.