GEZELLIGHEIDSTEAM SMASH KAN DE DUBBEL BINNENHALEN!

Het team onder aanvoering van André Koudijs kan deze week twee keer kampioen worden. Het speelt op de maandag de laatste wedstrijd in de Duo-competitie en komende donderdag in de Reguliere-Competitie. In de Duo-competitie zullen René Mijderwijk en Bert Moesbergen (i.c.m. Dubbelkoning Mees van Raaij) de laatste twee noodzakelijke punten proberen binnen te halen in de uitwedstrijd tegen TVP Putten.

Komende donderdag zal er ook weer een extra man meegaan in de reguliere competitiewedstrijd om de tegenstander in de dubbel te verslaan met de sterkste opstelling. Tegen Vlug en Vaardig uit Hilversum zullen er minimaal vier wedstrijden gewonnen moeten worden om ook dit Kampioenschap te kunnen vieren. Helaas zullen deze wedstrijden zonder Stefan van Woudenberg gespeeld worden, aangezien hij van een welverdiende vakantie mag genieten na een ontzettend goed seizoen.

Een dubbel kampioenschap is bij TTV Smash niet eerder voorgekomen, dit moet dan ook een hele mooie week gaan worden! Halverwege de competitie stond het team al bovenaan , en dit heeft het niet meer willen afstaan. “Het mooie is dat we allemaal een topseizoen hebben gedraaid, daardoor hebben we genoeg aan twee punten op de maandag, en vier op de donderdag. De DUBBEL binnenhalen wordt dan ook een eitje”, aldus Mees van Raaij!

Bert Moesbergen