SENNA EN TREN IN FINALE CLUBKAMPIOENSCHAP JEUGD

Bij het Clubkampioenschap voor de jeugd stonden Senna de Kruijf en Tren Way tegen elkaar in de finale. De vier sets die ze speelden waren allemaal spannend. Alle jeugdspelers en een aantal ouders en grootouders en senioren zagen dat Tren de eerste set won. Daarna lukte het Senna om de tweede set te winnen. Het verschil bleef klein maar Senna trok ook in de derde set aan het langste eind. Nu hoefde hij nog maar één set te winnen. Omdat de tafel in het midden van de zaal gezet was en er geen ballenjongens waren moesten de finalisten soms zelf uit de uiterste hoeken van de zaal de bal weer ophalen. Maar dat ging niet ten koste van de concentratie.

Ook in de vierde set waren ze aan elkaar gewaagd. Senna wist ook deze set te winnen en daarmee was hij clubkampioen. Ook opa Teus was daar erg blij mee. De tweede plek van Tren was een grote prestatie omdat hij nog maar net iets meer dan een half jaar op tafeltennis zit. Dat belooft nog wat voor volgend jaar. Of zijn goede spel iets te maken heeft met de trainingen van Aniek Jansen, die ongeveer tegelijk met hem begonnen is, zullen we nooit weten…

Na afloop werden alle bekers en andere prijzen uitgereikt. De prachtige wisselbeker was voor Senna. Trainster Aniek Jansen nam afscheid van de jeugd omdat dit voorlopig de laatste keer was dat ze de jeugd zou begeleiden. Zij gaat zich nu weer wijden aan haar opleiding(en) en haar eigen tafeltenniscarriere.