BEKERCOMPETITIE BEGONNEN

Deze week is het bekertoernooi weer begonnen. Het toernooi waarin je spelers van alle niveau’s kunt tegenkomen in een knock-out systeem, (vooraf gegaan door een poule-fase), waarbij aan het eind één team overblijft dat met de beker van de Afdeling Midden naar huis gaat.

Op een speelavond spelen vier teamleden tegen vier leden van een ander team in 16 enkelwedstrijden en twee dubbels. Aan het eind van de avond kan het dus 18-0 zijn, of andersom, maar ook 9-9, of alles daar tussenin. In een poule van 4 teams gaan de eerste twee verder naar de knock-out fase en daarna kan het snel gaan, hoewel er nogal wat teams meedoen. Dit jaar 116 teams, van minstens 4 man (er zijn vaak ook een paar reserves), dus de winnaars kunnen aan het eind met recht zeggen dat ze een prestatie hebben geleverd. En het is ook gewoon gezellig en leuk, ook door het systeem waarbij in elke wedstrijd degene met de laagste ranking elke set een voorsprong krijgt die kan oplopen tot 17 punten (in sets die tot 21 gaan).

Smash doet dit jaar mee met het dreamteam: André, Bert, Eefjan, Hugo, Mees, Thijs en Matthias.Donderdag spelen ze hun eerste poule wedstrijd, uit tegen VTV in Nieuwegein. De twee weken daarna zijn er twee thuiswedstrijden, later mogelijk gevolgd door knock-out wedstrijden. 

De uitwedstrijden zijn heel goed te volgen op TTapp, omdat de stand vaak direct wordt ingevoerd na elke wedstrijd. Dus zelfs dat is spannend om te volgen. Zie deze link:

poule | TTapp

De thuiswedstrijden zijn te volgen in onze eigen zaal waar voldoende ruimte is voor supporters om ons team aan te moedigen,

Veel plezier!