Lid worden

Senioren (vanaf 18 jaar)

Kennis maken
Je kunt een aantal keer meespelen op de woensdagavond vanaf 20:00 uur in onze zaal. Er wordt dan gespeeld door de recreatiespelers en door de overige spelers als er competitiewedstrijden zijn. Na 4 weken krijgt je een Inschrijfformulier mee zodat je lid kunt worden.

Benodigdheden
Zaalschoenen en eventueel een batje. Batjes zijn ook in de zaal aanwezig dus als je er geen hebt dan is dat geen probleem. De balletjes worden door de vereniging verzorgd en ook het clubshirt met bijbehorende korte broek worden dankzij onze hoofdsponsor Lammert Wilbrink gratis beschikbaar gesteld.

Jeugd (t/m 17 jaar)

Kennis maken
Je kunt een aantal keer meespelen op de woensdagavond vanaf 18:30 tot 20:00 uur in onze zaal. Na 4 weken krijgt je een Inschrijfformulier mee zodat je lid kunt worden.

Benodigdheden
Een t-shirt, korte broek, zaalschoenen en eventueel een batje. Koop geen nieuw batje in de winkel! Deze batjes zijn meestal niet geschikt om een goede techniek aan te leren. Dat is dus zonde van het geld. In de zaal zijn genoeg batjes aanwezig waarmee je kunt beginnen. Daarna kan de trainer je adviseren wat het beste batje voor je is en waar je dit kunt kopen.