Jeugd

Jeugd (t/m 17 jaar)
Kennis maken
Bij de jeugd is de trainingsavond op woensdag, van 18.30 tot 19.30 uur voor de beginnende spelers en van 19.30 tot 20.30 uur voor de meer gevorderde spelers. De training wordt verzorgd door Jesper Jansen. Je mag eerst een aantal weken vrijblijvend meetrainen. Als je het dan leuk vindt, dan kun je lid worden. Je krijgt dan een inschrijfformulier mee.
Trainingen
Net zoals bij andere sporten, kun je bij tafeltennis pas echt goed worden als je veel traint. Bij onze trainingen proberen we je goede technieken aan te leren. Daarom bestaan de trainingen veelal uit oefeningen. Natuurlijk worden er ook wel wedstrijden gespeeld en spelletjes gedaan.
Benodigdheden
Een t-shirt, korte broek, zaalschoenen en eventueel een batje. Koop geen nieuw batje in de winkel! Deze batjes zijn meestal niet geschikt om een goede techniek aan te leren. Dat is dus zonde van het geld. In de zaal zijn genoeg batjes aanwezig waarmee je kunt beginnen. Daarna kan de trainer je adviseren wat het beste batje voor je is en waar je dit kunt kopen.
Ouders
De trainer stelt een intensief contact met de ouders op prijs. Ouders zijn altijd welkom om tijdens trainingen en wedstrijden te komen kijken.

Competitie
De competitiewedstrijden worden gespeeld op zaterdagmorgen. Dit zijn onze Jeugdteams:
TEAM 1, Derde klasse B: Matthias Wolterink, Ruben Timmer en Joran Timmer
TEAM 2, Startersklasse B: Nare Petropian, Tigo van Renselaar en Senna de Kruijf

UITSLAGEN VIND JE HIER