Lid worden

Senioren (vanaf 18 jaar)

Kennis maken
Je kunt een aantal keer meespelen op de woensdagavond vanaf 20:00 in onze zaal. Er wordt dan gespeeld door de recreatiespelers en door de overige spelers als er competitiewedstrijden zijn. Na 4 weken krijgt je een Inschrijfformulier mee zodat je lid kunt worden.

Benodigdheden
Een t-shirt, short, zaalschoenen en eventueel een batje. Batjes zijn ook in de zaal aanwezig dus als je er geen hebt dan is dat geen probleem. De balletjes worden door de vereniging verzorgd. Er zijn clubshirts te koop bij de vereniging maar deze zijn pas verplicht als je competitie gaat spelen.

Jeugd (t/m 17 jaar)

Kennis maken
Bij de jeugd is de trainingsavond op woensdag, van 18.30 tot 20.00 uur. De training wordt verzorgd door Jesper Jansen. Je mag eerst een aantal weken vrijblijvend meetrainen. Als je het dan leuk vindt, kun je lid worden. Je zult dan ook het inschrijfformulier door je ouder moeten laten invullen.

Trainingen
Net zoals bij andere sporten, kun je bij tafeltennis pas echt goed worden als je veel traint. Bij onze trainingen proberen we je goede technieken aan te leren. Daarom bestaan de trainingen veelal uit oefeningen. Natuurlijk worden er ook wel wedstrijden gespeeld en spelletjes gedaan. Alle trainingen worden begeleid door één of meerdere trainers.

Benodigdheden
Een t-shirt, korte broek, zaalschoenen en eventueel een batje. Koop geen nieuw batje in de winkel! Deze batjes zijn meestal niet geschikt om een goede techniek aan te leren. Dat is dus zonde van het geld. In de zaal zijn genoeg batjes aanwezig waarmee je kunt beginnen. Daarna kan de trainer je adviseren wat het beste batje voor je is en waar je dit kunt kopen.

Ouders
De trainer stelt een intensief contact met de ouders op prijs. Ouders zijn altijd welkom om tijdens trainingen en wedstrijden te komen kijken.