Jeugd

Jeugd (t/m 17 jaar)

Kennismaken
Bij de jeugd is de trainingsavond op woensdag, van 18.30 tot 20.00 uur. De training wordt verzorgd door Jesper Jansen. Je mag eerst een aantal weken vrijblijvend meetrainen. Als je het dan leuk vindt, kun je lid worden. Je zult dan ook het inschrijfformulier door je ouder moeten laten invullen.

Trainingen
Net zoals bij andere sporten, kun je bij tafeltennis pas echt goed worden als je veel traint. Bij onze trainingen proberen we je goede technieken aan te leren. Daarom bestaan de trainingen veelal uit oefeningen. Natuurlijk worden er ook wel wedstrijden gespeeld en spelletjes gedaan. Alle trainingen worden begeleid door één of meerdere trainers.

Benodigdheden
Een t-shirt, korte broek, zaalschoenen en eventueel een batje. Koop geen nieuw batje in de winkel! Deze batjes zijn meestal niet geschikt om een goede techniek aan te leren. Dat is dus zonde van het geld. In de zaal zijn genoeg batjes aanwezig waarmee je kunt beginnen. Daarna kunnen de trainers je adviseren wat het beste batje voor je is en waar je dit kunt kopen.

Ouders
De trainer stelt een intensief contact met de ouders op prijs. Ouders zijn altijd welkom om tijdens trainingen en wedstrijden te komen kijken.

Links
Een site met allerlei online tafeltennisspelletjes
Kijk hier voor mooie en grappige tafeltennisfilmpjes
Smash op facebook